Tekstin koko: ||

Diakoniatoimisto

Diakoniatoimistoon voit huoletta ottaa yhteyttä, jos sinulla on huolta tai hätää omista / läheistesi asioista, taloudellisia huolia tai keskustelun tarvetta. Voit soittaa tai tulla käymään diakoniatoimistossa. Diakoni tekee koti- ja laitoskäyntejä asiakkaiden luo tarvittaessa ja pyydettäessä.

Diakoniatoimiston sijainti

Diakoniatoimisto sijaitse osoitteessa Vilkaharjuntie 1, sisäänkäynti srk-talon parkkipaikan puoleiselta sivulta. Päivystysvastaanotto ilman ajanvarausta ti - to klo 9-11.

Toimintamuotoja

Vapaaehtoistoiminta: Meillä on yli 30 vapaaehtoistyöntekijää ihmisten rinnalla kulkijoina. Toiminta on aktiivista ja innostunutta. Kokoontumiset kerran kuukaudessa. Kaikki halukkaat saavat tehtävään koulutuksen. Tervetuloa saamaan ja antamaan!

Kerhot, piirit, ryhmät sureville, ikäihmisille, työikäisille ja omaishoitajille. Vankien ryhmät Sulkavan vankilan tarpeen ja pyynnön mukaan.

Leirit, retket ja saunaillat: Kesällä ikäihmisten / lasten ja isovanhempien / lapsidiakonian leiri Tapiolassa. Leiripäivät keväällä / syksyllä. Erityisryhmille leirit rovastikunnallisena yhteistyönä. Kevätretket lähimaisemiin tai hiukan loitommalle kaikenikäisille seurakuntalaisille. Keväästä syksyyn leirikauden päätyttyä naisten ja miesten saunaillat Tapiolassa viikoittain.

Hartaushetket: Päiväkeskus Ilonassa, vanhustentaloilla, vanhusten palvelukeskus Kissankellossa, vuodeosastolla, kouluilla ja pyydettäessä järjestöjen / yhdistysten kokoontumisissa.

Yhteisvastuukeräys

Onnittelukäynnit

Tapahtumat, talkoot, tempaukset, juhlat, kirkkopyhät...

kts. kirkollisista ilmoituksista Itä-Savosta tai Sulkava-lehdestä torstaisin.

Tiedustelut: diakoni Anne Borén, p. 040-540 6738